Loading page...

test

E-fulfillment webshop

Op zoek naar goede e-fulfillment voor uw webshop?

Als ondernemer heeft u het druk. Misschien te druk om uw tijd te besteden aan het verwerken, inpakken en verzenden van uw bestellingen. Uw tijd is immers snel beter besteed aan verkoop en marketing. De bestellingen, de voorraad en het klantcontact moeten echter wel tiptop in orde zijn als u online wilt concurreren. In dat geval  kan fulfillment voor uw webshop uitkomst bieden.
 
E-fulfillment wil zeggen dat u bepaalde processen in uw organisatie uitbesteedt aan gespecialiseerde externe partijen. Dit kan gaan om de logistiek, uw klantenservice en meer. U kunt het simpel opzetten of zeer uitgebreid. Sitegurus onderzoekt graag samen met u wat de mogelijkheden voor u zijn en wat het beste bij uw organisatie past. 

 

Ewarehousing

Ewarehousing of fulfillment betekent het ontvangen en opslaan van producten voor uw webwinkel, inpakken en verzenden van bestellingen en afhandelen van retouren, allemaal door een externe partij. Vaak bieden deze partijen ook nog extra diensten aan zoals voorraadbeheer en call center werkzaamheden. 
Sitegurus beschikt over haar eigen magazijn en kan de orderhandeling volledig voor u uit handen nemen. Zo kunt u in consignatie voorraad bij ons opslaan en al uw bestellingen door ons laten verwerken en verzenden.
 
De kosten voor ewarehousing en oderafhandeling zijn een optelsom van kosten voor opslag, verzending, verpakking en een uurtoeslag van het bedrijf zelf. We maken graag een voorstel op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Customer care

Bij een professionele webwinkel, en website, hoort een goede klantenservice. Dit kunt u, of kan uw organisatie, zelf doen of u kunt dit uitbesteden. Er zijn allerlei oplossingen mogelijk. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u zelf inhoudelijk de klant te woord wil staan als er vragen zijn maar dat u niet altijd bereikbaar kan zijn. In dat geval heeft u slechts een telefonische antwoordservice nodig. Sitegurus vangt de gesprekken op die u zelf mist en maakt een duidelijke notitie die u per mail wordt toegestuurd. U kunt vervolgens antwoorden wanneer het u uitkomt terwijl u wel een goede telefonische bereikbaarheid heeft. 
U kunt er ook voor kiezen om uw hele klantenservice, dus ook de inhoudelijk afhandeling, uit te besteden aan ons. Dit kan zowel gaan om de afhandeling van telefonische klantvragen als vragen per e-mail. Daarbij maken we gebruik van een centraal ticketsysteem waarin alle klantvragen worden genoteerd, inzichtelijk zijn met een historie en worden afgehandeld.

 

Fulfillment door Sitegurus

Bent u op zoek naar een e-commerce totaaloplossing? Dan bent u bij Sitegurus aan het juiste adres! Aan Sitegurus kunt u al uw online dienstverlening uitbesteden. Het gaat daarbij om alle of een combinatie van de volgende diensten:
 

  • Magento webshop op maat; u least een unieke Magento webshop die is voorzien van alle nodige functionaliteiten en geschikt is voor de mobiele gebruiker.
  • Contentbeheer; Sitegurus kan ook de content, zoals productteksten en afbeeldingen, in uw webwinkel maken en bijhouden. U heeft hierbij houdt u uiteraard zelf de regie. 
  • E-fulfillment; opslag van producten, afhandelen van bestellingen en het versturen van pakketjes naar uw klanten.
  • Klantenservice; het afhandelen van alle binnenkomende telefoontjes en e-mail van uw klanten.
  • Online marketing; we zorgen ervoor dat uw shop online vindbaar wordt. Hierbij kunt u denken aan de inzet van Google Adwords, seo, e-mailmarketing en meer.

Samen bespreken we uw situatie en bekijken we wat de meest optimale oplossing voor u is. Op basis van alle informatie maken we een voorstel op maat waarna u vaak al snel kunt starten met het online verkopen van uw producten of diensten. Geen lange ontwikkeltrajecten, een aanspreekpunt voor alle diverse onderdelen en profiteren van jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce!

 

Kosten

Fulfillment voor uw webshop is een maatwerkdienst. Wat wilt u precies uitbesteden? Hoeveel bestellingen moeten er verwerkt worden? Verkoop u grote of kleine producten?

De kosten verschillen per klant en per situatie. In het algemeen kunt u voor een beperkt bedrag per bestelling veel onderdelen al uitbesteden aan ons. Zo kunt u zich bezighouden met de business zelf en zorgen wij voor de correcte presentatie van uw aanbod online en de afhandeling van alle bijkomende zaken!