Loading page...

test

Scapeye Drupal website

Duidelijke call-to-action

Voor ARS, een van de partijen betrokken bij Scapeye, was het van belang dat de site snel werd opgezet, een clean design had en een duidelijke call-to-action. 

We hebben ervoor gekozen om het project te baseren op Drupal. Binnen Drupal is net namelijk erg makkelijk om pagina's zo in te delen als het meest optimale is voor het project. In dit geval betekende dit onder andere dat we het call-to-action block makkelijk op verschillende soorten pagina's konden integreren zonder hierbij de gebruiksvriendelijkheid van de site aan te tasten. Binnen Drupal is het mogelijk content in blocks of views binnen verschillende content types (lees: pagina's) te laten terugkomen en te hergebruiken. Zo kan de content vanaf een centrale plek beheerd worden waarna bijvoorbeeld het block direct door de hele site heen aangepast wordt bij wijzigingen.

Zoals ieder project dat we opleveren voldoet ook deze website aan alle huidige normen van goed webdesign. Zo is de site volledig responsive naar de richtlijnen van Google en voorzien van een aantal extra handige features. Zo scrollt het hoofdmenu bijvoorbeeld met naar beneden waarhij het verschaalt zodat het niet te veel ruimte in beslag neemt maar toch duidelijk zichtbaar en prettig navigeerbaar blijft.

Project URL: 
http://www.scapeye.com/

Onderdelen

Drupal
Webdesign
Website

Deel dit project