Loading page...

test

Seo pakketten en prijzen

Seo moet het liefst website-breed ingezet worden om tot goede resultaten te leiden. Het optimaliseren van één of twee pagina's leidt meestal niet tot de gewenste goede vindbaarheid in Google. Er zijn simpelweg te veel concurrenten die het beter hebben geregeld en die u niet verslaat met een halve inspanning. Zoekmachine optimalisatie vereist dus een investering, en vaak over de langere termijn.

Sitegurus helpt u hier graag bij. We hebben onze pakketten modulair opgezet zodat we samen met u tot de beste mix kunnen komen om zo een optimaal resultaat uit uw in te zetten seo-budget te halen. We vragen wel een investering van minimaal 4 zoekwoorden/pagina's per domein anders kunt u uw budget beter aan adverteren met Google Adwords uitgeven om vindbaar te worden.

 


Stap 1 - Seo-analyse

De basis van goede seo is een goede seo-analyse. Op basis van drie pijlers (zoekwoorden/content, concurrenten, techniek van uw website) bepalen we 'gouden zoekwoorden' en stellen we verbeterpunten voor uw website vast.

We analyseren websites en shops vanaf 4 zoekwoorden of meer. Een seo-analyse bestaat uit een zoekwoorden, concurrentie- en websiteonderzoek. De seo-analyse geeft een totaal overzicht van de meest interessante zoekwoorden, wie uw belangrijkste concurrenten zijn, wat hun seo score is en de staat van uw website en waar nog winst te behalen valt. Per zoekwoord/pagina rekenen we een tarief van €1 25,- met een minimum van 4 zoekwoorden per domein.
Aan de meeste sites moet nog wel een en ander versleuteld worden om een goede basis te hebben voor seo. Hierbij kunt u denken aan de pagina-opbouw en structuur, de code, extra elementen zoals rich snippets en meer. In totaal checken we tientallen aspecten. De aanpassingen kunnen we vervolgens voor u uitvoeren. U bent niet verplicht om ons hier voor in te schakelen maar u weet dan wel dat de juiste aanpassingen worden gedaan om optimale vindbaarheid mogelijk te maken.
Als de beste zoekwoorden bekend zijn en uw website technisch op orde is moet uw bestaande content (tekst, beeld, etc.) geoptimaliseerd worden. Dit kan betekenen dat er nieuwe teksten moeten worden geschreven. Hiervoor werken we samen met professionele tekstschrijvers die seo websteksten kunnen opleveren. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Ook het plaatsen van de content op uw website kunnen we voor ons rekening nemen.

 


Stap 2 - Doorlopende zoekmachine optimalisatie

Nadat de juiste zoekwoorden zijn gekozen, de content goed staat en de website technisch op orde is moet er aandacht worden besteed aan off-site seo; linkbuilding. Het is voor Google immers veel belangrijker wat er op internet over uw site wordt gezegd dan wat u zelf de wereld in stuurt. Het opbouwen en onderhouden van een natuurlijk linkprofiel is hierbij essentieel. Dit vormt een onderdeel van onze doorlopende optimalisatie.

We monitoren de geoptimaliseerde zoekwoorden voor u. Hierbij kijken we naar uw positie, uw concurrenten en mogelijke verbeteringen. Maandelijks krijgt u een Nederlandstalig rapport van ons met een overzicht van de belangrijkste graadmeters. Daarnaast doen we aan linkbuidling (zie #2). Als we uw zoekwoorden op topposities krijgen verdubbelt uw investering per top zoekwoord voor die maand. Doorlopende zoekmachine optimalisatie is mogelijk vanaf 4 zoekwoorden per maand.
Bij doorlopende seo besteden we tijd en moeite aan het verzamelen van waardevolle links voor uw website. Dit om zo snel mogelijk een optimaal resultaat neer te zetten. Vanaf vier zoekwoorden zorgen we maandelijks voor drie extra waardevolle links, waaronder ook contentlinks. Maand na maand. Bij meer zoekwoorden kunnen we er meer tijd aan besteden en dus voor meer links zorgen.

 


Extra stap - Linkbuilding

Als u geen tijd heeft om zelf te besteden aan het geplaatst krijgen van goede links dan kunt u per link bij ons additionele links inkopen. We zorgen er dan voor dat we links op relevante websites, zoals blogs, met veel autoriteit worden geplaatst. Hierbij onderscheiden we drie soorten links; contentlinks met eigen tekst, contentlinks zonder eigen tekst en directorylinks. We maken graag een voorstel op maat voor u. Een vast onderdeel hierbij is een linkbuildingadvies. Geheel gratis en vrijblijvend.