Loading page...

test

Seo Den Haag

Seo, ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie, zorgt ervoor dat uw website hoger in Google komt en beter vindbaar wordt.

 

Seo Den Haag

Sitegurus is gevestigd in Den Haag en sterk in seo.
Gemiddeld maakt iemand die in Google een zoekopdracht uitvoert in 9 van de 10 gevallen zijn keuze in de eerste 10 tot 20 zoekresultaten. Als u dus bezoekers vanuit Google wilt ontvangen moet u zorgen dat uw website op dat niveau vindbaar is. Met seo is dit mogelijk.

 

Hoe bepaalt Google welke websites een hoge positie krijgen?

Dat gebeurt via een algoritme waarvan enkel Google zelf de exacte werking kent. Onderzoek van SEOmoz maakt echter wel redelijk gedetailleerd duidelijk wat belangrijke factoren zijn.
Daaruit blijkt dat uw website hoger in Google komt te staan door middel van on-page optimalisatie, linkbuilding, een aantal lichter wegende factoren en de autoriteit van uw domein. Op een aantal factoren kunnen wij geen invloed uitoefenen. Zoals de leeftijd van uw website. Op een groot aantal andere factoren wel. Daarvoor kunt u ons inschakelen.

 

On-page seo

On-page optimalisatie is het goed opzetten, vullen en structureren van een webpagina zodat deze op de juiste zoekwoorden goed gevonden kan worden in Google. Het gaat hierbij dus om aanpassingen van de content, front en back, en structuur van uw website.
U kunt hierbij denken aan het schrijven en plaatsen van SEO teksten (keyword density en styles), het aanpassen van de title, h1, h2 en meta tags, het be/hernoemen van plaatjes en andere zaken. Dit zijn in beginsel eenmalige aanpassingen. Zoekmachine optimalisatie blijft echter een continu proces. Google waardeert websites die content vernieuwen en toevoegen nou eenmaal hoger dan sites die dit niet doen.

 

Off-page seo

Ook wel linkbuilding genoemd. Hiermee wordt bedoeld het verkrijgen van kwalitatief goede inkomende links. In andere woorden, u moet ervoor zorgen dat andere websites, die waardevol zijn volgens Google, op de juiste manier naar de juiste pagina binnen uw eigen website verwijzen. Het verkrijgen van deze links is een intensief proces. Het kan niet goed geautomatiseerd worden, wat zelf schadelijk kan zijn, waardoor het handwerk blijft.
U kunt ons inzetten als uw linkbuildingpartner. Allereerst krijgt u dan van ons een vrijblijvend linkbuidlingadvies. Daarbij kijken we naar de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden, uw concurrenten voor die termen en uw eigen website. Vervolgens gaan we voor u aan de slag. Hierbij kunnen we contentlinks en directorylinks voor u 'builden'. U betaalt per link.
Interesse? Bekijk onze seo en linkbuilding pakketten.

 

Voordelen van zoekmachine optimalisatie

  • Doorlopend goed vindbaar in de organische resultaten
  • Meer leads en conversies zonder directe advertentiekosten
  • Toegang tot een grote groep nieuwe potentiële kopers
  • Door betere organische vindbaarheid hoeft u minder aan betaalde clicks uit te geven

 

Interesse in seo voor uw website door Sitegurus?

We helpen u graag verder op weg. Zoekmachine optimalisatie werkt het beste als alle facetten worden aangepakt. Bekijk onze seo pakketten en prijzen en vraag direct een gratis seo check aan.