Loading page...

test

Over Sitegurus

Even voorstellen

Sitegurus is een full service internet bureau. Wij zijn gevestigd in Den Haag en we werken voor bedrijven binnen Nederland en erbuiten. Dit doen we vanuit de gedachte 'door ondernemers, voor ondernemers'. We zijn zelf namelijk met e-commerce groot geworden en hebben eerstehands ervaring in het opzetten, optimaliseren en uitbouwen van websites en webshops. En van die kennis profieert u ook met Sitegurus als partner.

 

Wat bedoelen we met full service bureau en wat kunnen wij eventueel voor u betekenen?

De omschrijving doet het eigenlijk al vermoeden. We kunnen u op allerlei 'online' terreinen ondersteunen:

 

 

U heeft aan Sitegurus dus een partner die thuis is op veel terreinen. En dat is wel zo handig.
Heel veel doen we zelf, maar niet alles. Omdat het vaak gaat om specialistische disciplines werken wij soms samen met betrouwbare partners. Zo werken wij bijvoorbeeld voor hosting samen met hostingpartners waaronder Byte.nl. Wij blijven echter altijd uw centrale aanspreekpunt en dat is wel zo handig.

U kunt bij ons dus terecht voor een stukje of het hele proces van online ondernemen. Het begint bij het idee dat u heeft en de eerste schets van uw website tot en met realisatie en de marketing van uw project.
Wij maken daarbij op ieder gebied gebruik van specifieke professionele systemen. Zo gebruiken wij voor webshops gebruik van Magento, inmiddels het meest succesvolle e-commerce cms wereldwijd, en voor webdesign en website ontwikkeling gebruiken wij Drupal.

Steeds zijn dit de systemen waarvan wij geloven dat ze de ‘best of breed’ zijn voor de doelgroep die wij bedienen. Dit zorgt er bovendien voor dat wij ons kennisniveau op deze expertisegebieden hoog houden en dat wij onze klanten op een maximaal serviceniveau kunnen bedienen.

 

Waar staan wij voor?

Wij houden van transparantie, eenvoud en van heldere afspraken. Of in andere woorden, duidelijke communicatie, niet lullen maar boenen, deadline is deadline en duidelijke dienstverlening. We leveren meestal maatwerkoplossingen omdat ieder project toch zijn eigen benadering nodig heeft om tot het beste resultaat te komen.

 

Onze missie

Het klinkt altijd wat zwaar 'missie' maar daarom is het niet minder belangrijk. Gelukkig kunnen we er ook kort over zijn.

Onze missie is om ondernemers, klein tot groot, online succesvol te helpen maken.
Zoals gezegd doen we dit vanuit de gedachte 'door ondernemers, voor ondernemers'. U maakt gebruik van onze eerstehands ervaring van online ondernemen. Dat scheelt u, en ons, een boel omwegen en zorgt voor een optimaal resultaat.

 

Kennismaken?

Dat doen we graag. We zijn altijd benieuwd naar nieuwe verhalen en ideeën van mede-ondernemers.
Neem hier contact met ons op.