Loading page...

test

Adverteren met Google Adwords

Adwords is de online advertentiedienst van Google. Adwords zijn betaalde advertenties die op Google.nl zelf of in het Display Netwerk van Google zichtbaar worden. Als tekstadvertentie of als banner. U kunt hiermee op een snelle en relatief voordelige manier meer bezoekers naar uw website trekken.

 

Hoe werkt het?

Er wordt een Google Adwords account aangemaakt, waarin de advertenties komen te staan. U kunt zelf aangeven wat de inhoud van de advertenties is, waar ze naartoe verwijzen, hoe vaak ze zichtbaar zijn en wat een ‘click’ op een van uw advertenties mag kosten. Als uw advertenties zijn ingevoerd en geactiveerd, zijn ze direct online zicht- en klikbaar. De resultaten kunt u eenvoudig meten via Adwords en Google Analytics. Door Adwords op de juiste manier in te zetten en te beheren, heeft u een relatief voordelige advertentiemethode in handen.

 

De sterke punten van Google Adwords

  • Direct zichtbaar: nadat de campagnes zijn ingericht en er budget beschikbaar is worden uw advertenties direct zicht- en klikbaar. Geen wachttijd dus.
  • Flexibel inzetbaar: campagnes of specifieke advertenties kunnen worden uit- en aangezet. Ook kunt u zelf bepalen hoe en door wie u gevonden wilt worden.
  • Doelgericht adverteren: via instellingen is het mogelijk om zeer gericht te adverteren en zo dicht mogelijk op uw doelgroep te zitten. Gericht adverteren leidt tot hogere conversie.
  • Goede optimalisatiemogelijkheden: door continue optimalisatie is het mogelijk tegen steeds lagere kosten dezelfde of betere resultaten te behalen. Zo heeft u echte maatwerk campagnes.

 

Waarvoor kunt u voor Adwords bij Sitegurus terecht?

Wilt u starten met Google Adwords of heeft u al campagnes lopen en wilt u deze uitbesteden, optimaliseren of automatiseren? SiteGurus biedt u oplossingen op maat. Bekijk hieronder de mogelijkheden.
 


 

Adwords uitbesteden

Wilt u starten met Google Adwords? Of heeft u geen tijd om uw lopende campagnes goed bij te houden? Dan kunt u Adwords uitbesteden aan SiteGurus.

 

Adwords optimaliseren

Heeft u al lopende Google Adwords campagnes en bent u niet tevreden over de resultaten? Wilt u uw Return on Investment (ROI) optimaliseren en uw kosten per klik minimaliseren? In dit geval kunnen wij uw Adwords campagnes optimaliseren.

 

Adwords automatiseren

Heeft u een webshop met een zeer uitgebreid aanbod en wilt u op productniveau adverteren? Is het aantal Adwords campagnes zo groot, dat u moeite heeft deze handmatig bij te houden? Dan kan SiteGurus uw Adwords campagnes automatiseren.