Loading page...

test

Drupal website

U zoekt een webdesign bureau voor het maken van uw website?

In dat geval bent u op het juiste adres. Sitegurus ontwerpt, bouwt en beheert zakelijke websites voor klanten. Sitegurus is specialist in zakelijk en professioneel webdesign voor het MKB. 
 
Natuurlijk wilt u als ondernemer een goed visitekaartje op internet hebben staan. Immers, in welke tak van sport u ook zit, uw (potentiële) klant kijkt tegenwoordig niet in het telefoonboek maar bezoekt uw website. Een goed webdesign is daarom niet alleen uw belangrijkste visitekaartje.
Een goede website kan zoveel meer betekenen voor uw bedrijf.
 
Sitegurus ontwerpt professionele websites waarvan het design en de functionaliteit zijn afgestemd op uw wensen en doelen. Of dit nu om complexe maatwerk website gaat of om een meer eenvoudige website gebaseerd op een bestaand basis design. Wij hebben de passende oplossing! Wat is uw doel? En welke oplossing past bij u?

 

Drupal als basis voor uw website

Sinds begin jaren 2000 is Drupal een van de meeste gebruikte en professionele Open Sourche pakkettten om een website mee te bouwen. Op dit moment bestaat de community die dit pakket continu up-to-date houdt en voorziet van nieuwe features uit meer dan 1 miljoen gebruikers en ontwikkelaars. Hiermee is Drupal uitgegroeid tot het meest professionele Open Sourch cms-pakket voor websites in de markt.

 

Wij werken met Drupal. Dit doen wij omdat wij denken dat Drupal om meerdere redenen goed bij onze cliënten past.

  • Drupal is open source en gratis beschikbaar dus daarmee goed aan te passen en voordelig te implementeren
  • Het is zeer uitgebreid en daarmee flexibel toepasbaar op veel door onze klanten gewenste oplossingen. Ook voor u geldt misschien dat u specifieke wensen heeft of nog niet precies kunt bepalen wat u in de toekomst met uw website allemaal wilt kunnen doen.
  • Drupal heeft in de basis al veel mogelijkheden en kan vaak aangepast worden naar specifieke mogelijkheden.
  • Drupal heeft verder een grote en gedisciplineerde community wat een up-to-date, stabiel en zeer veilig systeem waarborgt. Drupal is dan ook continu in ontwikkeling. Niet voor niets draaien veel grote bedrijven en bedrijven waarvoor de veiligheid cruciaal is, op Drupal.  
  • Daarnaast is dit CMS zo in te richten dat iedere gebruiker, onafhankelijk van het kennisniveau, intuïtief en eenvoudig kan werken aan zijn of haar eigen site.

Het garandeert u als gebruiker een zeer professionele, veilige, en onderhoudsvriendelijke website heeft die ook in de toekomst aangepast kan worden aan uw wensen.