Loading page...

test

Magento webwinkel

Wilt u een webwinkel beginnen?

Of u wilt uw bestaande webwinkel vervangen door een nieuwere modernere webwinkel? Dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Wij bouwen webwinkels voor ondernemers zoals u. Oorspronkelijk zijn wij ook met de exploitatie van webwinkels begonnen en groot geworden. Sterker nog, we doen het nog steeds.

Uw webwinkel wordt door ons gebouwd op basis van het Open Source systeem Magento. Magento is een pakket dat wereldwijd veel gebruikt wordt en vol zit met functionaliteiten waarmee u en uw onderneming online succesvol kan worden. U zit niet vast aan jaarlijks terugkerende licentiekosten en bent vrij om support van buitenaf in te roepen. De webwinkel is na oplevering volledig uw eigendom.

 

Waarom Sitegurus als uw webshop partner?

Vooropgesteld omdat we weten wat we doen, naar onze klanten luisteren en duidelijk, open en transparant communiceren en handelen. En omdat we webdesign en e-commerce erg leuk vinden.
Naast kennis over webdesign en online marketing voegen we nog wat toe aan de samenwerking; eerstehands kennis van online verkoop. Oorspronkelijk zijn we namelijk zelf ook groot geworden met e-commerce. We weten dus wat er bij komt kijken en waar u op moet letten!

Last but not least werken we met Magento Certified programmeurs. Dit zijn specialisten op het gebied van dit E-commerce webwinkelpakket. U weet dus zeker dat er goed en op 'de Magento-manier' gewerkt wordt. Kwaliteit staat voorop.

 

Magento eCommerce voor uw webwinkel

Magento is hét Open Source e-commerce pakket dat op dit moment het meeste wordt gebruikt. Veel ondernemers zijn inmiddels online succesvol met dit systeem. Magento is een webshop én een uitgebreid content management systeem waarmee u zelf alles kunt beheren. Doordat het een Open Source pakket is zit u, in veel gevallen, niet vast aan jaarlijkse licentiekosten en geeft het de ontwikkelaar(s) veel vrijheid bij de vormgeving en opbouw van uw webshop. Een ander groot voordeel is dat u niet vast zit aan één ontwikkelaar. U kunt dus alle kanten op.