Loading page...

test

E-mail marketing

E-mail marketing is het versturen van e-mail campagnes, als nieuwsbrief of als eenmalige e-mailactie. Het is één van de best converterende online marketingmiddelen die u als ondernemer in kunt zetten voor uw website of webwinkel. De hoge succesrate van e-mail marketing wordt vooral veroorzaakt door de ontvangers. Zij hebben namelijk al interesse getoond in uw diensten en producten of hebben zelfs al een aankoop gedaan. Dit ziet u terug in de conversie. 
 

Wanneer starten met e-mail marketing?

U kunt het beste direct starten met e-mail marketing nadat u uw website of webwinkel heeft gelanceerd. Hoe eerder hoe beter. Het kost namelijk enige tijd om een klantendatabase op te bouwen. U mag, conform de Code Email, alleen een commerciële nieuwsbrief toesturen nadat een bezoeker hiervoor zelf actief toestemming heeft gegeven (opt-in). En/of wanneer de klant een aankoop heeft gedaan in uw shop of site en vervolgens een commerciële nieuwsbrief ontvangt over gelijksoortige producten of diensten. Kort samengevat: hoe eerder u begint des te eerder u een groot klantenbestand heeft en hoe sneller u meer kunt converteren.
 

Waarom Sitegurus inschakelen als uw e-mail marketing partner?

We beschikken niet over onze eigen e-mailsoftware. Dat laten we aan de experts over. We maken gebruik van het zeer succesvolle en gebruikersvriendelijke 'Mailchimp'. Dit is een webbased pakket dat geschikt is voor zowel de startende ondernemer als de grotere spelers in de markt. De mogelijkheden zijn zeer uigebreid en u kunt er makkelijk zelf mee leren werken. Zo hoeft u niet voor ieder wissewasje aan de bel te trekken.

U neemt uw wensen met ons door waarna wij voor u aan de slag gaan. Zo zorgen we voor de juiste templates, inschrijformulieren op uw website en kunnen we data vanuit uw oude systeem overzetten naar het nieuwe systeem. We kunnen dit eenmalig doen of we kunnen u blijven ondersteunen waarbij we ook de periodieke mailing voor u verzorgen. Uiteraard tegen een scherp tarief.
 

Uw voordelen zijn:

  • Direct van start
  • Geen in-house kennis vergaren
  • Email software afgestemd op de wensen van uw bedrijf
  • Makkelijk uit te breiden of aan te passen in de toekomst
  • Profiteren van de kennis en knowhow van SiteGurus
  • Beperkte investering