Loading page...

test

Presentatie 'In 10 stappen beter vindbaar in Google'

Heeft u een website of webwinkel en wilt u beter vindbaar worden in Google?

Begrijpt u het belang van zoekmachine optimalisatie in de drukke online markt van vandaag? Dan mag u deze gratis presentatie absoluut niet missen!

 

Wat gaan we behandelen?

Seo presentatie - hoger in GoogleIn het overvolle internetlandschap van vandaag is het lastig om als dienstverlener, zzp-er of webwinkelier een plek bovenaan de zoekresultaten op Google.nl te verwerven. Maar het is zeker niet onmogelijk. U moet het simpelweg beter doen dan uw 10 beste concurrenten. En met zoekmachine optimalisatie is dat mogelijk.

In de presentatie zoomen we in op de basis van zoekmachine optimalisatie, ook wel seo genoemd. Hoe werk het? Welke factoren die u zelf kunt beïnvloeden spelen een rol en hoe begint u? Vervolgens doorlopen we samen met u in grote lijnen het proces van zoekmachine optimalisatie; van zoekwoordenanalyse en vereisten voor uw website tot en met contentcreatie en linkbuilding.

We hebben ons verhaal zo concreet mogelijk vormgegeven. Zo krijgt u handige tips & trics waarmee u direct zelf aan de slag kan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan gratis tools waarmee u een ('ooh zo belangrijk') zoekwoordenonderzoek kunt doen om te bepalen welke zoektermen voor uw business interessant zijn.

Het is de bedoeling dat u na deze presentatie een duidelijk beeld heeft van hoe seo werkt en hoe u er zelf mee aan de slag kunt gaan.
Uiteraard lichten we ook toe hoe Sitegurus u hierbij kan ondersteunen en samen met u een zo optimaal mogelijk resultaat neer te zetten.

 

Voor wie is deze presentatie?

De presentatie is vooral geschikt voor ondernemers of werknemers van communicatie- of marketingafdelingen die weten wat zoekmachine optimalisatie is, zeker nog geen expert zijn, maar wel het belang ervan begrijpen. U heeft van seo gehoord en bent er misschien al een beetje mee bezig geweest maar u heeft nog geen concrete resultaten geboekt en mist een totaaloverzicht.

 

Door wie wordt de presentatie gegeven?

De presentatie wordt gegeven door online marketing specialist Pieter de Hullu. Hij is mede-oprichter van Sitegurus en heeft vele marketing- en seo-campagnes gedraaid voor klanten uit diverse branches.

Na de presentatie is er de gelegenheid om nog even na te praten en uw eigen concrete vragen of Pieter en zijn collega's af te vuren. Zo krijgt u directe feedback op uw eigen situatie.

 

Wanneer en waar wordt de presentatie gegeven?

Data:

  • Binnenkort volgen er weer nieuwe data. Als u zich aanmeldt houden we u op de hoogte.

Locatie:

De presentatie zelf duurt circa één- tot anderhalf uur. Na de presentatie is er nog even gelegenheid om na te praten en een bezoekje te brengen aan The Penthouse (een bar en restaurant) op de 42ste(!) etage. Een unieke ervaring en zeker de moeite waard. Zo zag u Den Haag nog nooit.  

 

Bereikbaarheid

De Haagse Toren is uit diverse richtingen goed per auto en via openbaar vervoer. U ontvangt route- en parkeerinformatie via uw bevestigingsmail.
U kunt zelf ook even kijken hoe u het beste kunt komen. Meer info vindt u hier: routebeschrijving

 

Aanmelden? Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Schrijf u in via dit formulier. Mocht u alsnog verhinderd zijn laat het ons dan a.u.b. 2 dagen van tevoren weten. We sturen u sowieso even een remindermail tegen die tijd.