Loading page...

test

Blog van admin

Nieuw: Mailchimp A/B test voor content

Verstuurt u al nieuwsbrieven naar uw klanten en prospects en wilt u hogere openings- en CTO-percentages? Dan is een A/B test een perfect middel om te gebruiken. Met Mailchimp (gebruiken wij veel voor klanten) bestond deze optie al langer. Sinds kort is het echter ook mogelijk om de content van de nieuwsbrief zelf, en niet alleen de onderwerpregel en het verzendmoment, te testen op uw inschrijvers. En dat is handig want tot voor kort was deze functionaliteit enkel beschikbaar in de duurderde mailingsystemen.

 

Is mijn Drupal website (nog) veilig?

Drupal is een zeer betrouwbare webapplicatie maar net als ieder ander Open Source cms komt veiligheid niet vanzelf. We hebben een aantal belangrijke tips voor u op een rijtje gezet waarmee u, samen met uw webpartner, een heel eind kan komen.

 

Is uw Magento webwinkel (nog) veilig?

Magento is tegenwoordig immens populair. Hoewel dat voor webbureaus zoals wij erg prettig is heeft het ook een  groot nadeel. Hoe meer e-tailers gebruik maken van een Open Source pakket als Magento, hoe interessanter het wordt voor hackers om er een slaatje uit te slaan. Een vraag die we dan ook vaak krijgen van klanten is 'is mijn Magento webwinkel nog veilig?'.

 

Magento 2.0 is beschikbaar

Het heeft even geduurd maar de eerste echte release van Magento 2.0 heeft dan toch deze week plaatsgevonden. Uiteindelijk nog sneller dan verwacht.
Deze nieuwe versie verschilt behoorlijk ten opzichte van de 1.0 versies. Zo is het systeem wat lichten en sneller geworden, ziet de backend er anders uit en is het mogelijk om makkelijker een betere omnichannel opzet voor elkaar te krijgen. Handige aanpassingen dus, zeker als u interesse heeft, of al beschikt over, een Magento webwinkel.

Presentatie 'Starten met een webwinkel' Startersdag KvK 2015

Het was weer een drukbezochte en succesvolle dag in Amsterdam! Veel enthousiaste en ondernemende starters.

 

Wij verzorgden twee presentaties over 'Starten met een webwinkel' voor twee groepen van circa 175 mensen. En de zaal zat twee keer vol! Een populaire presentatie dus. Wat opviel was de grote hoeveelheid aan relatief jonge starters die van plan zijn om zich ook op de online markt te gaan begeven. We hopen dat we deze groep, en alle anderen, een inspirerende 45 minuten hebben geleverd.